Toppenslut på år 2010

Jag firar ett toppenslut tillsammans med toppenvänner! Låt nu 2011 bli ett riktigt grymt år!
Önskar Er alla ett GOTT NYTT ÅR!!! snart får man öppna skumpan!!

Valet och kvalet

Färga eller inte färga, tona eller inte tona. Färga brunt med risk att det blir svart, få använda solpuder till tusen imorgon alternativt fira ett nyår med världens värsta utväxt. Kanske ska jag bara tona? Eller förstör jag nya sängkläderna då....hum.

Min kille bara skrattar åt mina världsproblem som kommer trea på min topplista efter svältande barn och naturkatastrofer.

blöööp.....

I vart fall är det nyår imorgon! Jag är pepp! :) ska försöka stå i köket imorgon och sno ihop en middag till mina fina vänner, imorgon ska kameran fram också så vi kan få lite bilder på den här bloggen!

Julslapp

God Kväll.

Jag har haft en helt fantastisk jul tillsammans med familjen, som inte är så liten längre. Vi åt god mat, tittade på kalle, lekte och busade en massa med barnen, de är ju för söta de små! Tomten tyckte de var spännande och läskig på samma gång, men mest intressant var nog pepparkakorna och julklapparna. Julstämningen var ultimat och dagen efter var riktigt lyckad den med då vi alla träffades hemma hos mamma och pappa. Dock saknades två personer under hela helgen. Det tycker jag att vi får ändra på tills nästa jul.

Idag har jag bara slappat. Låg i badet halva dagen och beställde hem en sallad då jag är så less på all julmat man proppat i sig de senaste dagarna. Men tog så lång tid innan utkörning så jag och killen traskade ner i djupsnön, enda gången man rört sig utanför dörren idag. Vilket oväder! Just nu sitter jag vid min alldeles egna dator :) och testar min nya skärm jag fick i julklapp. Ingen är gladare och mer bortskämd än jag!

Nej nu ska jag slappa lite till, imorgon väntar jobb.
Inga Problem

En dag innan julafton och jag har inte köpt en enda julklapp, får bli en dag på stan. Tur man redan tänkt ut vad man ska köpa till alla, men lär bli jobbigt med massa folk. Fick lov att skriva ner saker som jag känner mig i behov av så min kille kunde få lätt för sig, jag skrev t.o.m. i vilka affärer sakerna finns och till vilket pris så egentligen räcker det att han frågar i kassan. haha.

Ska diska mitt diskberg snart och färga håret. Jag önskade att jag kunde gå till frisör, blir mycket bättre då men jag hinner inte så får bli mörkbrunt och en ljusare toning. Blir nog svart! Perfekt till min bleka hud.

Jag fick hem en räkning på 35 kronor idag, min dotters årsavgift till unga aktiesparare. Skrattade lite och skakade på huvudet när jag tänkte på att jag nog är rätt ensam om att få min ettåriga dotter att bli engagerad i aktier, men man måste börja tidigt. Hade jag fått välja så hade jag placerat alla hennes julklappspengar i HM-aktier. Tur att hon har en pappa som vill köpa leksaker istället.

god natt på er!
Myskväll med tjejerna på Biteline

Igår så kom en av mina närmaste vänner hem ifrån Linköping och vi drog ihop tjejerna och gick på Biteline, var verkligen längesedan vi sågs och kul att få en liten up-to-date ;) Jag proppade i mig en ceasarsallad, jag tänkte att det var dags att testa något nytt, annars är ju tacobuffén en favorit.

Ikväll känner jag mig rätt sliten så funderar på att gå och sova snart så man är utvilad tills imorgon då jag ska ta med mig mamma på birsta för att kika efter julklappar och handla lite inför julafton, vi ska fira hos min bror och alla ska ta med sig någonting. Jag ska stå för allt knäckbakande och så tänkte jag ordna med lite julmuffins och riskakor med cholkad. Får se vad det blir. Är inte så förtjust i en massa sött och man får i sig tillräckligt på jul i alla fall.

Vi verkar få en vit jul! god natt!

Hej..

Jag har äntligen återhämtat mig ifrån dagar av stress. Nu är jag ledig fram till jul och det ska bli såå skönt! Jag har jobbat och plugga och gjort hundra andra saker som bara måste fixas innan jul. Försökt skriva några kapitel på min bok, fixat med praktiska saker inför våren med unga aktiesparare. Det har verkligen varit en sådan press på mig! Så nu ska det som sagt bli skönt att koppla av lite, eller ja så gått det går när man är mamma till ettåring.

Jag har så klart hunnit med roliga saker också under de här veckorna. Jag har varit på dop för min brors son. Det var verkligen fint, jag har firat min pappa som hade storkalas, tror det var över 100 pers som firade att han fyllt jämt. Jag höll tal ett hyllningstal och roligast var nog att han inte hade förväntat sig det. Det är många som säger att de får känslan av att jag är rätt blyg utav mig, känns skönt att ha visat motsatsen.

Igår hade jag och några kompisar julmys, men på grund av dåligt väder och att många vänner flyttat härifrån och inte hunnit hem till jul ännu så blev vi inte så många. Vi kädde granen, drack glögg och myste lite. Jag kände mig dock riktigt tråkig! Jag blev så sjukt trött efter maten, antar det var utgången med kusinen på lördagen som gjorde sig påmind. Så sorry tjejer, jag får kompensera upp det framöver!

Nej, nu ska jag ta ut barnvagnen och gå en rask promenad, känner att nu när jag är ledig så skulle jag vilja komma igång med träningen. Jag var så sjukt duktig i somras, då körde jag på stenhårt med löpträning, gick ju ner hur mycket som hellst och kom i några gamla storlekar! Sedan skadade jag ju benet hela tiden som gav så långa uppehåll, (alltid något att skylla på) men nu känner jag att jag måste börja på gym igen som innan jag var gravid, längtar verkligen efter rullbandet och maskinerna ;) Tänk att få ha sjuk träningsvärk i magen! Nej måste nog införskaffa ett gymkort på Gold's imorgon! Jag hoppas kunna locka med mig johaanaa :)

Nej nu ska jag kila som sagt! Ha det så bra så länge! ♥RSS 2.0