Tjugonionde September

Hemmadag idag, försöka-boka-förskola dag. Min Amanda börjar bli stor. Hon fyller ju ett år om en månad och lite till! Efter jul någon gång är det tänkt att hon ska börja på förskolan så vi ska gå rundvisning på några förskolor vi valt ut. Svårt när det finns så många att välja på.

Nej nu ska vi dra på oss kläderna och gå ut i solen, Kanonväder! Ska spana lite på nyinflyttade snygg pappan på vår gata, inte fel att bo i ett barnområde inte, inte fel att bo högst upp där jag har koll på allt som händer.



Planering

Dags att dra ihop en planeringslista för veckan innan man går och lägger sig. Ett bra sätt att få saker gjorde är att ha dem skriftligt på papper och särskilt när man har mycket som händer runt omkring en så man inte glömmer något. Måste erkänna att jag varit lite dålig på att planera i höst och blir lätt att saker krockar, men får bli ändring på det nu. Ny vecka nya tag.

Morgondagens planerr:

06:30 - träna
08:00 - 12:00 föreläsning
12:00- 13:00 Lunchmöte
13:00- 16:00 Självstudier
16:00- 17:30 gå igenom en massa jobbrelaterade mail
18:00 Middag med tjejerna? eller kvalitétstid med min dotter.

Nej dags att sova. Godnatt på er ♥



04.19

Fredag kväll, (natt). Jag sitter i soffan och har gått igenom veckans avsnitt ifrån alla tvserier jag troget följer + idol. Uppdaterad, great! Lagade till en riktigt god efterätt till mig själv också med färsk mango, jordgubbar, lime och vaniljglass som jag sedan ringlade smält mörk choklad över. Gjorde samma efterrätt till tjejerna igår fast med vit choklad, en riktig hit!

Idag har jag varit ledig. Behövde ett break, ifrån allt. Bara vara och släppa lite på flickan som alltid måste vara så  duktig. Samtidigt behöver jag alla måsten, utan dem skulle jag vara en rastlös och utttråkad människa, men ett break är aldrig fel. Drog mig i vart fall ner på stan, lunchade ihop med min bror och gick en snabb sväng i affärer. Var lite sugen på att hitta något nytt till garderoben, hann även fingra lite på kenzas smyckeskollektion på guldfynd. Jag har verkligen fastnat för ringar och varför då inte stödja en driven och duktig tjej.

Hann även med en sväng ut i regnet till stadium för att titta på en sportjacka åt mannen och samtidigt kolla in en crosstrainer att ha hemma i vardagsrummet. Jag känner att man skulle kunna utnyttja en del dötid framför tv:n till att träna istället. Benen verkar bra nu så har försökt lite smått komma igång med träningen igen. Har köpt mig ett hopprep också då jag kom fram till att man inte är så ung längre ;) och att uppvärmning uppskattas! Får se om jag kanske kan dra med mig johaanaa ut i spåret imorgon också. ♥







min idolfavorit



Släpp en skiva snart så jag har någon att konstant ha i lurarna..

det blir alltid som man tänkt sig.

Mål i höst:

- nå mina 63kg igen!
- få A på tentorna eller nå alla betyg över b ;)
- Massa kvalitétstid med amanda.
- Träna minst 4 dagar i veckan
- köpa ett gymkort
- köpa aktier

Nu ska jag hitta min andra strumpa och bege mig ut i skogen med amanda för en springtur. Skratta ni bara att jag springer med barnvagnen, vet det ser urlöjligt ut så jag bjuder på den. Sedan ska jag handla lite grann och ikväll kommer tjejerna på middag. Jag har fortfarande inte kommit på vad jag ska laga, men det lutar åt antingen fläskfile i ugn eller någon kycklingröra :) och så förstås en fräsch sallad till!

Ska kila, mycket att göra som vanligt. Ha en bra dag! ♥




Jag och mannen ligger och pluggar i sängen...

foto0728 (MMS)

Jag och mannen ligger och pluggar i sängen :) han om köprätt och jag om statistik, stackars dotter har tråkigt i bakgrunden. Tio sidor till sedan ger jag upp för idag :)


Nattligt inlägg.

Har skaffat mig konstiga tidsrytmer, Sitter och pluggar en massa långt in på nätterna, massa böcker på engelska. Har  fungerat rätt så bra endå! Ska äntligen hoppa i säng, upp tidigt imorgon igen och läsa.  Åt  föresten en riktigt god ungbakad fläskfilé idag till middag, blandad med fetaost  rostad potatis, oliver,örter och en frisk grönsallad. mums!

Imorgon har jag ett inbokat lunchmöte på invito :) kul när livet flyter.  Sedan hoppas jag på att äntligen få ge mig ut i spåret imorgon och springa några varv. Förhoppningsvis är mina ben och kondisen i topp. Har planer på att hinna städa undan lite här hemma också och få gjort lite vardagliga saker såsom tvätt och fakturor samt gå igenom mailen. Rösta ska man göra snart också! vad ska ni rösta på? kul att veta.


God morgon Bloggen! Jag och amanda siktar ...

foto0720 (MMS)

God morgon Bloggen! Jag och amanda siktar in oss på en brakfrukost. Är sjukt trött idag, jag brukar aldrig spela pc-spel då man har alltid en massa annat för sig, men igår blev jag så sjukt sugen att spela det gamla spelet backpacker. himla roligt! Tills jag såg att klockan var halv 5 i morse och att turen låg på mig att ta hand om amanda. Var så insatt igår att jag knappt märkte när mannen kom hem eller när han gick och lade sig ;) stackarn, får krama om honom lite idag istället. Nu ska jag och amanda snart ut på promenad och sedan får vi se vad som händer. Det blir kanske att åka till mormor och morfar en sväng.


tio underbara månader

Ingen utgång ikväll för mig då mannens och mina planer krockade. Kan ju vara kul för honom att göra annat än springa efter en turbo bebis hela dagarna, se vad hon stoppar i munnen, passa upp så hon inte knuffar ner tv:n eller slår sig när hon på staplande steg försöker runda vardagsrumsbordet. Hon är i en rolig men livlig fas i livet och är en riktig tuff tjej. Jag ler när jag tänker på alla hennes miner och hur man kan busa med henne så hon nästan kiknar i skratt. Hur mysigt det är att bada med henne och när hon sedan utmattat somnar i min famn vid nattning så kan jag titta på och vagga henne i timtals. Så var annars vill jag vara än hemma en fredag i hennes sällskap ♥



Fredag 10 sep

Hej bloggen! Är på skolan och får inte så mycket gjort, undra om det kan bero på att det är fredag? Man har så mycket annat roligt att tänka på angående helgen. Det ska bli så skönt att få vara ledig efter en veckas konstant pluggande och kväll är det planerad utgång med tjejgänget. Kul med en riktigt partykväll, att få rocka loss på dansgolvet. Var länge sen sist!

Nu ska jag röra mig hemåt. Var riktigt duktig och gick till skolan imorse. Går ju snabbt när det bara går nerför;)

Tidig fredag.



Vilken dag! Jag är så sjukt trött och ska nog kila till sängs. Det har hänt mycket hela dagen! Jag kan berätta mer om det imorgon. ♥

Dagens lunch innan jag ska på styrelsemöte...

foto0717 (MMS)

Dagens lunch innan jag ska på styrelsemöte. Sedan blir det hem och skriva färdigt en rapport som ska in imorgon. Jag hoppas det kommer finnas tid över att ta en joggingtur också :) inte rört mig på flera dagar nu på grund av benen. Hoppas det ska ge med sig snart!


Need a break


Kryper ner i sängen bredvid den här med en bok och tar en liten paus. Måste ju passa på när hon sover ..

tisdag 7 september.



Fick en timmes sovmorgon, skönt! Låg och läste en riktigt bra bok igår, blev helt uppslukad i den och kunde inte sluta vilket gjorde att man inte var allt för pigg på morgonen när min alldeles egna väckarklocka gick igång. I vart fall så har jag slängt i mig lite frukost nu och ska börja ta tag i dagens jobb. Blir att läsa hemifrån idag då jag har en del saker att uträtta. Borde skaffa mig i hygglig kalender att skriva ner allt i. Nej blir nog att ta en skön powerwalk först och få lite energi. Bara jag, en barnvagn och linnros i öronen. ♥


sweet summer



Du är mitt allt egentligen ♥

Löprunda

Tar och drar en löprunda istället, blev inte mycket till powerwalk förut utan vi gungade och myste i solen istället. Så dags att dra på sig löpkläderna. Kanske kan man få med mannen också :) kryper verkligen i kroppen om jag inte får röra på mig.


5 september

Vilken seg morgon det varit. Har varit igång sedan halv nio men inte fått något gjort mer än ätit en stor brakfrukost. Ska ge mig ut på en powerwalk med barnvagnen, sedan blir det att dyka ner i statistikboken och dricka en varm choklad. Kanske det bästa med hösten är att dra på sig tjocka halsdukar och stickade tröjor, bege sig ut i det fina kalla vädret och sedan komma hem och bara ligga i sängen och dricka choklad. Älskar. ♥

RSS 2.0