Dags för skola! Ska bli en lång dag här id...

foto0754 (MMS)

Dags för skola! Ska bli en lång dag här idag. Ser jag ju fram emot:( sedan ska jag hem och läsa lite till. Sedan ska jag skriva ihop vad vi kom fram till på mötet igår. Vilken fredag ;)


k ä r l e k




Goodnight




Amanda 6 månader

Verkligen seg och helt slut efter badet idag, jag och Amanda har sovit ikapp tills nu. Riktigt roligt var det att få gå på babysim igen. Det verkar va en härlig grupp man hamnat i. Sedan for vi till Ikea och åt köttbullar. Nu ska jag plugga lite och sedan sova. Händer inte så mycket roligt på fronten den närmaste veckan då det är enbart tentaplugg som gäller.

Nej god natt med er!

10:47

Hej bloggen, jag sitter på skolan i vanlig ordning. Har gått igenom lite tentor och ska nu renskriva anteckningar. Sedan ska jag iväg på stan för att hitta något att ha på mig för att kunna besöka ett badhus. Jag ska iväg på babysim med dottern, fortsättningskurs. Hoppas på att få träffa några andra peppa föräldrar! Hinner ju inte med så mycket med mammagrupper och sånt då jag läser heltid och mannen också läser samt att vi jobbar. Men vi har i vart fall prioriterat onsdagar. Med lite planering ska det nog gå! Usch, saknar mina gamla kilon, menmen... älska sig själv i alla lägen! Helt klart bästa peppmottot! :)




Inte många veckor kvar..




Till jul, sitter faktiskt och längtar lite, lite till vintern och snön. Vet jag kommer ångra mig när jag inser hur kallt och hemskt det är, men tänk att se lite snö, få hänga upp lite mysbelysning i form av stjärnor och ljusstakar. Dra ettåringen på pulka genom julmarknaden och mysa på något fik med vännerna, dricka en massa chi-latte och äta pepparkakor. Sjunga julsånger och slå in julklappar. Äta god julmat och knäck. Klä julgranen och dricka glögg...

Det är mycket att längta till :)

onsdag morgon







Jag läntar såklart redan till frukost, bästa målet på hela dagen, tråkigt att jag måste sova! snart dessutom, har föreläsning kl 8,15 imorgon. usch! Jag som gillar sovmorgon, men man får mer gjort om man stiger upp tidigt.

I vart fall, hade riktigt trevligt ikväll, jag tror vi satt på restaurangen i nästan 3 timmar. jag åt kött och drack en mojito. Till efterrätt åt jag en citronbakelse. Mums! Min fina mamma var riktigt snygg i sin nya frisyr med massor av olika färgnyanser och sminkningen tyckte hon var roligt att gå på. Kul när presenter uppskattas!

Nu ska jag krypa ner under filten, se lite gossip girl och läsa ur Isabellas Egoboost. Köpte boken idag, inte direkt för boken i sig, utan för hela blondinbella konceptet. Jag tycker det finns mycket att lära sig och jag tycker Isabella är en riktigt vass entreprenör. Ska bli spännande och se hur långt hon kan gå, antagligen hur långt som hellst :) natti!

Middagsmys

Usch vilken natt, inte sovit mycket. Mår dock bättre nu, ska iväg och möta upp min mamma, hon har varit och klipp sig och färgat håret hos frissan och i födelsedagspresent av mig fick hon en sminkkurs hos Make up store, hon behövde nytt smink å varför inte en liten kurs som bonus :)

Vi ska i vart fall ut och äta hela familjen ikväll på Invito, riktigt roligt ska det bli! så måste springa in i duschen nu :) har äntligen fixat med en header. på bloggen. Kan ju vara kul att se vem det är som skriver i bloggen. Tjao!




tentaångest...

Nej då, inte ännu har den infunnit sig, den där tentaångesten. Tack och lov! sitter på bibloteket, har precis blivit klar med anteckningarna, lite mer än en vecka kvar till tentan. Nu är det bara att plugga och memorera som gäller! Fick samtal ifrån jobbet igår om att de behövde folk, så nu ska det bli jobb framöver. Härligt! Har även jobbat lite på mitt gamla jobb, vilket alltid är mysigt.

Jag har även börjat med planering av ett-års kalas, satt med inbjudningarna igår och fixade med tårta. Verkligen länge sedan man hade barnkalas! Det blir några bebisar som kommer, men mest mys med släkt och familjens vänner. Tänk att vår tjej har blivit så stor! Känns som det var igår som jag stod på BB med det nyfödda knytet i famnen och tittade ut genom fönstret. Jag såg den första snön dingla ner mot marken. Det var november 2009, fars dag. ♥

Nej nu ska jag plugga vidare! ska ut på middag ikväll. Jag måste skynda mig lite! ha en bra helg!


01:30

Jag hatar när jag stöter på problem som jag inte kan lösa, problem som kräver mer än min kapacitet. Jag är en problemlösare och har svårt att ibland tillåta mig att lägga saker åt sidan. Jag funderar här och nu. Idag blir jag inte klokare, önskar jag kunde sova på saken. Förmodligen förstår jag bättre imorgon. Men, jag tror det kommer bli en lång natt.

sen måndag

Måndagar gillar jag, måndagar är dagar då jag tar tag i saker. Jag är laddad med ny energi. Har varit på föreläsning idag, gick bra. Fick svar på några funderingar. Tentan närma sig, men jag är rätt bekväm än så länge.  Jag slutade vid 15 tiden och fick då skynda mig iväg för att besöka en av förskolorna vi tittat ut. Förskolan var tippad som en av de bästa men jag tyckte att det var som att kliva tillbaka in i tidigt 70-tal. Jag ville vända i dörren och bättre än så blev det aldrig. Jag hoppas stället vi ska titta på imorgon känns toppen. I vart fall lite bra.

Efter besöket for vi och kollade i affärer. Mannen köpte nya byxor och vi åt middag. Jag tog min favoritsallad med mangosås. För övrigt då: Uppsala i helgen! + Jag vill gå på bio i veckan. Jag viill se en riktigt halvtaskig, svensk film känner jag. Hoppas jag kan få med mig Johanna, Emma och en medium popkorn. Tack!

Nu: desperata hemmafruar. ♥


10-03

Dog ut i morse vid 5 snåret men jag känner mig pigg idag trots allt. Har precis tryckt i mig ett glas yoghurt tillsammans med mörkt bröd med avokado. Har myst med Amanda och ska precis hoppa in i duschen. Sedan blir det att promenera ner till skolan och träffa upp en pluggkompis. Vi ska spurtläsa lite och försöka börja på den 3:e inlämingsuppgiften i statistik. Vi är ett riktigt bra team!

Nej nu ska jag kila. Ha en toppad dag! ♥




Min dröm

Jag älskar att kolla på lägenheter. Dels för att jag är ute efter inspiration till mitt hem och dels för att jag är intresserad av byggdesign och heminredning. Skulle jag skola om mig så skulle jag verkligen vilja jobba med att inreda. När jag saknar något att göra eller har rast så brukar jag klicka mig in på Hemnets hemsida och drömma mig bort i fina lägenheter. Stockholm är helt klart en större inspirationskälla för mig än den lilla stad jag kommer ifrån så blir oftast att jag kikar där.

Jag gillar spännande, öppna lägenheter med former, massiva trägolv, högt till tak, breda vita dörrar, vitt, vitt, vitt.. inrett med färgade prydnadssaker. Det ska vara trendigt och modernt fast med bevarade detaljer. Jag drömmer om en matsal med maffig utsikt över stockholms vatten där vi kan bjuda in vänner på middagar. Jag drömmer om ett rum till min dotter som har centrumpunkten i lägenheten. Jag drömmer om ett vackert sovrum med tillhörande walk-in-closet att inreda som min privata hörna. Lägenheten får gärna ha ett kaklat badrum som ger mig ro att njuta av min egen existens. Jag vill ha en mysig hall som har till uppgift att välkomna alla som stiger innanför tröskeln. Jag har som mål att den här drömmen ska bli sann, innan jag fyller 30

Här nedan ur en lägenhet från hemnets hemsida jag gillade idag:





ingent är längre som det brukar

Livet är monotont ikväll och jag är uttråkad. Ska även plugga imorgon, på en söndag. Det går emot alla mina principer! Har dock haft en toppendag i övrigt med nära och kära.

Förhoppningsvis blir det att jag åka till Uppsala nästa helg också. Jag ska bosätta mig några dagar hos en av mina närmaste vänner som flyttat dit för plugg. Bra tajmat av mig då mina föräldrar ska på resa till Stockholm, gratis skjuts och gratis fika på vägen. Får bli tåg hem. :) längtar redan, bra att sätta upp mål som får veckan att gå.





RSS 2.0