Bra start på veckan

Då var det måndag och humöret är på topp! Verkligen en dag som gått enligt planerna, d.v.s. med rutiner. Vi håller på att förbereda oss för förskolan, för jobb, plugg, träning. Få ett system som fungerar här hemma och som familj. Känner mig laddad inför våren och inget känns krävande, bara utmanande och roligt.


Nu ska jag kika på några missade avsnitt av solsidan. Sedan ska jag sova. ♥

Huvudkaraktärerna i Solsidan. Foto: Morgan Norman/Söderberg Agentur/TV4...

Jag vill härifrån, jag kan inte njuta av någonting längre. Jag gillar dock verkligen mitt jobb, skolan är mer än ok! Jag känner underbara människor här, men jag tycker att stan är så oerhört tråkig och det finns så mycket bitterhet här. Jag vill ha fart och effektivitet. Jag vill att det ska hända saker och jag vill kunna utföra idéer som inte funkar här. Jag vill bort ifrån energitjuvar, folk jag bryr mig för mycket om som slukar mig på energi. Jag tjatar mycket om Stockholm och att jag vill dit, ta min lilla familj, pick och pack och dra. Absolut, jag tror att gräset är grönare på andra sidan och säkert är det 100 gånger svårare att få jobb, hårdare miljö, råare skämt, mer skitsnack, höga lägenhetspriser osv.. men jag tror att jag skulle trivas, det finns så mycket där nere som jag tycker om! Jag måste härifrån..


Tänka sig..

att man har läsare fast man är så dålig på att skriva. Jag mår skit för tillfället, har legat däckad hela helgen då jag åkt på magförgiftning. Kanske en av de värre resor man varit med om. Jag ska ju alltid försöka se något positivt i det hela, som att jag kanske förlorat något kilo eller två.

Det här med att vara hälsosam ska jag ta tag i nu i vår. Jag är laddad, har rört mig till gymmet hela gratisveckan och imorgon om jag mår bättre så ska jag ta och köpa träningskort. Jag har satt upp ett för mig stort mål, lördagen 3 september ska jag och några tjejkompisar springa tjejmilen och ha en riktig nice weekend i stockholm! Visst låter det toppen! Bara 230 dagar kvar! Den 19 maj ska jag springa vårruset i sundsvall, jag ser det som ett litet delmål.

imorgon börjar jag en ny kurs och böckerna har jag redan införskaffat. Bra planering. Såg någon mer än jag på solsidan idag? Det är kärlek! haha..

RSS 2.0